* Welkom bezoeker.

Dit is een discussie forum. Er mag over vanalles gepraat worden. Als je een onderwerp hebt die nog niet aangekaart word, maar wel redelijk populair is, dan maak ik daar graag ruimte voor.

The Webmaster

Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Ik koop geen Oculus!  (Read 7125 times)

Offline Ilyria

Ik koop geen Oculus!
« on: July 25, 2016, 05:12:07 PM »
Niet vanwege dit YouTube filmpje, maar 99% van alle games is niet gemaakt voor dat ding. Ik vind het niet relaxed om te gamen met zo'n ding op mijn gezicht. Ik hou liever contact met mijn omgeving.
Het lijkt me erg warm, speciaal tijdens deze warme zomerdagen.
Zelfs de reclame laat de slechtste graphics zien. Dat komt omdat veel software nog in ontwikkeling is. Je geeft dus 300 euries uit voor een apparaat en dan moet je die (nog in ontwikkeling zijnde) software er ook nog bij kopen. Ik wed dat die ook niet goedkoop zal zijn.
Een fabrikant is gek als hij miljoenen uitgeeft aan programma's voor de oculus terwijl meer dan 99% van de computer nerds met muis, controller, joystick of whatever werkt. Veel bedrijfjes die er software voor gemaakt hebben zijn nu failliet, omdat de VR 2 jaar geleden zou peaken maar blijkbaar de komende vijf jaar weinig zal stijgen en waarschijnlijk zelfs zal dalen.

Nee, ik hoef zo'n ding niet. Hij lijkt me te gek voor Google Streetview, maar meer kan ik niet verzinnen.Offline Ilyria

Re: Ik koop geen Oculus!
« Reply #1 on: July 25, 2016, 05:29:03 PM »
Klein voorbeeldje:


Waarom lopen die kleuren door elkaar als een regenboog?

Tags:
 

Daum

Officiële site