* Welkom bezoeker.

Dit is een discussie forum. Er mag over vanalles gepraat worden. Als je een onderwerp hebt die nog niet aangekaart word, maar wel redelijk populair is, dan maak ik daar graag ruimte voor.

The Webmaster

Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Overwatch  (Read 9085 times)

Offline Ilyria

Overwatch
« on: June 30, 2016, 08:27:02 PM »
Als je van een relaxed game style houd, ga dat niet spelen.
Het is PvP met grote snelheid. Als je een langzame computer hebt, of gewoon slecht bent in PvP, dan ga je elke 5 seconden dood en soms zie je niet eens wie je dood maakt en waarom. Het gaat zo snel dat je misschien nooit zal leren wat je fout doet. Je teamleden zullen op je schelden, en een diepe zucht slaken als je weer ingedeeld bent in hun team. Ze noemen dat "matchmaking" waar Blizzard waarschijnlijk nog nooit van heeft gehoord. Je word gewoon willekeurig in een team gestopt zonder dat er gelet word op ervaring en level.

Voor een spel zonder verhaal lijn die je lekker kan spelen, en geen "matchmaking" is het veel te duur. Het heeft de kwaliteit van een gratis spel en je betaald de hoofdprijs.

Er zullen mensen zijn die goed zijn in dit soort spelletjes, en die genieten vast van de adrenaline kick. Maar als je graag prinsessen in nood help of een verhaal lijn volgt, koop dit spel niet!Tags: overwatch 
 

Daum

Officiële site